Doe inspiratie op in de showroom

Openingstijden

Kom langs in onze showroom aan De Dommel 26 in Gemert en doe inspiratie op voor uw pakketbrievenbus. U bent van maandag tot en met zaterdag op afspraak van harte welkom om een kijkje te komen nemen en advies in te winnen over onze producten.

 

De actuele openingstijden vindt u op onze pagina adres- en openingstijden.

Advies

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in oplossingen voor hekwerk en pakketbrievenbussen. Wij helpen u dan ook graag met het realiseren van al uw wensen op het gebied van uw hekwerk en brievenbus voor pakketten. Dat gaat vaak over grotere bedragen waarin u een weloverwogen beslissing wilt nemen. Komt u dan gerust in onze showroom voor een advies op maat. Lees er alles over op onze adviespagina.

Showroom binnen

In onze showroom binnen vindt u met name producten rondom brievenbus en de ontvangst hiervoor. Bekijk ons assortiment pakketbrievenbussen of de mogelijkheden in appartementen zoals de E-Safe Wall. Daarnaast hebben we een leuk assortiment accessoires voor uw brievenbus om pakketten te ontvangen. Ook voor hekwerk in uw tuin kunt u goed bij ons terecht. Wij verkopen deze het liefste met een persoonlijk advies. Voor meer informatie kijkt u op onze website www.elreka.nl. Ook hebben wij een aantal voorbeeld opstellingen staan.

Showroom buiten

Op ons showterrein buiten hebben we voorbeeldopstellingen met volop mogelijkheden in hekwerken staan. Dus bent u op zoek naar hekwerken, toegangscontrole of gronddetectie? Dan kunt u hier te kust en te keur uitzoeken. Wij raden u aan zeker een keertje bij ons te komen kijken. 

Maak nu een afspraak

Naam
MM slash DD slash JJJJ
Winkelwagen