e-Safe wall

De toekomst van Veilige Pakket- en Postbezorging

Wil je geen pakketten meer kwijt raken of je kostbare tijd te verspillen aan het ophalen van post? e-Safe Wall is de oplossing om dit  gemakkelijker te maken.

Onze slimme pakket- en brievenbusoplossing is de perfecte keuze voor appartementen en bedrijven die streven naar efficiëntie, veiligheid en gemak in hun post- en pakketbeheer.

De eSafe Wall is aanpasbaar op basis van de beschikbare ruimte of de gewenste stijl en verkrijgbaar in een RAL-kleur naar keuze. en is tevens geschikt voor plaatsing binnen en buiten.

Waarom kiezen voor e-Safe Wall?

Ontdek het eSafe Wall ensemble. Meerdere functionaliteiten in één: brievenbussen, pakketvakken, deurbellen en videofonie.

Slimme Technologie

De geavanceerde technologie stelt je in staat om je post en pakketten te beheren via een handige app op je smartphone. Ontvang meldingen bij bezorging en open je e-Safe Wall met één druk op de knop.

24/7 Toegankelijkheid

Met e-Safe Wall kunnen bewoners en bedrijfseigenaren op elk moment van de dag of nacht hun post en pakketten ophalen. Geen gedoe meer met beperkte openingstijden of verloren pakketten.

Veiligheid

We begrijpen het belang van veiligheid. e-Safe Wall is ontworpen met beveiligingsfuncties van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat jouw post en pakketten altijd beschermd zijn tegen diefstal en beschadiging.

Duurzaamheid

We streven naar duurzaamheid. e-Safe Wall is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan, waardoor we de impact op het milieu minimaliseren.

Voorbeelden, Mogelijkheden en integraties met de e-Safe wall

Gecombineerd met pakketbox

Brievenbussen, pakketboxen en deurbeldisplay

Alleen pakketboxen

integratie met bestaande video en intercom systemen

REEDS OPGELEVERDE PROJECTEN

esafe wall in beeld

Winkelwagen