Verzenden & Retourneren

Verzenden

Hello Box maakt gebruik van de transport diensten van een aantal streng geselecteerde vervoerders. Zij zullen de bestelde materialen met de grootst mogelijke zorg leveren.
Hello Box hanteert verschillende levertijden voor diverse producten. Bij ieder product staat een levertijd vermeld ter indicatie. Deze kan, door diverse factoren, afwijken van de uiteindelijke levertijd. Je kan indien noodzakelijk altijd informeren naar de levertijd van een bepaald product.

Een levering per koerier of vracht zal in de regel éénmaal plaatsvinden. Bij een herlevering van de materialen, i.v.m. afwezigheid van de klant bij de initiële levering, zijn de kosten voor de klant.

Heb je nog meer vragen over de verzending? Neem dan contact met ons op!


Afhalen

Hello Box biedt je de service om je bestelling bij ons in Gemert af te halen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.Retourneren

Het is uiteraard mogelijk je bestelling te retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat je kunt downloaden onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar “info@hellobox.nl” als je wilt retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.


Je kunt het artikel retour sturen naar:

Hello Box B.V.
Dommel 26-28
5422 VH, Gemert

 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan 100% van het aankoopbedrag exclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan Hello Box geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via “info@hellobox.nl”.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is.

De kosten voor het terug sturen naar ons magazijn, zijn voor rekening van de koper, tenzij anders afgesproken.

Indien onbeschadigd geretourneerd, ontvangt de koper zijn gelden retour excl. eventueel bij de aankoop in rekening gebrachte verzendkosten.Herroepingsformulier

Winkelwagen